• Fs_domes

Q Living webshop

Q Living logo

 

 

 

Q Living Aps er en lille familievirksomhed, med base i Øko-samfundet Hallingelille. Den består af en fysisk butik og en netbutik. Til dagligt drives virksomheden af Melissa (Kundeservice), Sten (Ejer), Katrine (Kommunikation og hjemmeside) og Prokop (Webudvikler).

I dag tilbyder Q Living et udvalg af produkter og rådgivning, som understøtter sund livsstil og sunde boligmiljøer. De er inspireret af principperne fra Bygningsbiologi (Baubiologie), som er et unikt tysk udviklet system, til at skabe sunde boligmiljøer. Noget der er afgørende for menneskers trivsel og sundhed.

Bygningsbiologi er baseret på 25 principper, hvor man bl.a. kigger på luftkvalitet, vandkvalitet, lyskvalitet, afgasning fra byggematerialer og møbler m.m., samt elektromagnetisk stråling og felter (EMF). Derfor sælger Q Living produkter lige fra vandfiltre til Earthing og EMF-afskærmningsprodukter. Derudover fører Q Living også udvalgte helseprodukter, som har potentialet til at gøre en forskel.

Vi har en stor ekspertise i forhold til de helseprodukter, vi sælger, og fører kun produkter vi selv har testet og er begejstrede over.

Vores motto: Kvaliteten i top, prisen i bund!

Q Living er p.t. Hallingelilles største arbejdsplads med 3 "Hallinger" i teamet.

<< Besøg Q Living's hjemmesidE >>

 

Q Living teamet

Sten Augsburg, M.Sc. Eng.
Direktør & ejer

Melissa Gerrard
Kundeservice

Katrine Kovacs.
UX konsulent

Prokop Suchánek, M.Sc. Anthro.
Webmaster

Kontakt

Q Living Aps
(+45) 7022 4888
info@qliving.com
www.qliving.com


Læs mere om Produkter


Læs mere om erhverv


Haver til Maver 2012


Læs meget mere om Hallingelille