• Fs_lake

Psykoterapi v/ Sasja Iza Christensen

Sasja Iza PsykoterapiMin fornemmeste opgave som terapeut er at give dig mit nærvær. Jeg lytter til dig, er sammen med dig i de svære følelser, og støtter dig i din søgen efter klarhed og balance.

Jeg arbejder ud fra en overbevisning om at DU kender dig selv bedst og ved hvad der er rigtigt for dig. Det betyder også at du i virkeligheden selv har svarene til dine spørgsmål. Mange forskellige ting kan gøre at du ikke har kontakt til dem; gamle mønstre, stress, sorg, usikkerhed, manglende selvværd, omvæltninger i livet og meget mere.

Jeg vil hjælpe dig til at komme i kontakt med dig selv og til at være alt hvad du er og kan blive.

I terapien taler vi sammen og når det er relevant inddrages kroppen og kreative udtryk. Nogle gange kan kroppen fortælle og udtrykke meget mere end ordene kan, og ofte er det også dér forandringerne mærkes og lagres.

Mit speciale ligger i temaer som sorg, eksistentiel krise, ensomhed, tomhed, lavt selvværd, kreativitet og selvudfoldelse. Få mere at vide om psykoterapi i Ringsted her.

Parterapi

De fleste mennesker i parforhold oplever perioder hvor relationen knirker og knager. Disse perioder er invitationer til at se nærmere på hvordan I trives, kommunikerer og er jer selv i forholdet.
Jeg hjælper jer til at få øje på de begrænsende mønstre og hjælper jer til at være to Jeg'er og ét Vi på samme tid. Læs mere om hvad jeg tilbyder af parterapi i Ringsted.

Terapi med Børn

Jeg arbejder med jeres barn i kreativ terapi, når barnet mistrives. Klik her for at læse mere om terapi med børn.

Metodisk

I den individuelle terapi trækker jeg på min erfaring og kunnen indenfor familieterapi, kunstterapi, eksistentiel psykoterapi, narrativ terapi og kropsterapi.

Kontakt Sasja Iza

Tlf: 4054-2829
E-mail: sasja@siza.dk
www.siza.dk


Læs mere om terapeuter / behandlere


Læs mere om erhverv


Haver til Maver 2012


Læs meget mere om Hallingelille